Gastro ribarnice Brač

Novosti

Gastro gostovanja u ribarnici Brač – No.3

Ne propustite priliku da 27.01.2021. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Ivana Pažanina s kojim nastavljamo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.

Chef Ivan Pažanin jedan je od najpopularnijih domaćih chefova, a široj javnosti je postao poznat kao član žirija zahvaljujući kulinarskom showu “Tri, dva, jedan – kuhaj!”. S 22 godine postao je Chef, a današnje iskustvo stekao je upravo radeći u brojnim restoranima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pažanin se odnedavno oprostio od splitskog restorana Štorija u kojem je bio glavni Chef više od dvije godine. Priznaje da mu mediteranska kuhinja predstavlja pravo nadahnuće, a prepoznatljiv način kuhanja razvio je spajajući španjolsku, talijansku i francusku kuhinju te gastronomiju Grčke, Turske i zapadne Afrike. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:

1. Domaći njoki s cappesantama i mesom dagnji
2. Crne fettuccine sa sipom
3. Jari grah s tiger kozicama
4. Crna riža s dimljenim plodovima mora

VRIJEME:
27.01.2021.
Srijeda od 9:00h

KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)

Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!


Crne fettuccine sa sipom


Domaći njoki s cappesantama i mesom dagnji


Crna riža s dimljenim plodovima mora


Jari grah s tiger kozicama

podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn

nedavno objavljeno

prati nas

logos eu

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.