Gastro ribarnice Brač

Novosti

Gastro gostovanja u ribarnici Brač – No.1

Ne propustite priliku da 02.12.2020. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Hrvoja Zirovjevića
s kojim otvaramo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.

Chef Hrvoje Zirojević jedan je od ponajboljih hrvatskih chefova, široj javnosti je poznat kao alfa i
omega restorana Laganini na Palmižani. Prestižni svjetski gastronomski vodič Gault&Millau
ga je proglasio chefom 2019. god. Zirojević je pravi kulinarski virtuoz, slobodnog i kreativnog
razmišljanja, kao i iznimnog talenta za usklađivanje namirnica i stvaranje nevjerojatnih okusa i
aroma. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:

1. Tripice od grdobine s orzom
2. Gregada od jadranske ribe
3. Bakalar bianco
4. Dimljeni morski rižot s karameliziranim sladoledom od kora sira

VRIJEME:
02.12.2020.
Srijeda od 9:00h

KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)

Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!


Gregada od jadranske ribe


Dimljeni morski rižot s karameliziranim sladoledom od kora sira


Bakalar bianco


Tripice od grdobine s orzom

podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn

nedavno objavljeno

prati nas

logos eu

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.