Ne propustite priliku da 02.12.2020. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Hrvoja Zirovjevića
s kojim otvaramo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.
Chef Hrvoje Zirojević jedan je od ponajboljih hrvatskih chefova, široj javnosti je poznat kao alfa i
omega restorana Laganini na Palmižani. Prestižni svjetski gastronomski vodič Gault&Millau
ga je proglasio chefom 2019. god. Zirojević je pravi kulinarski virtuoz, slobodnog i kreativnog
razmišljanja, kao i iznimnog talenta za usklađivanje namirnica i stvaranje nevjerojatnih okusa i
aroma. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:
1. Tripice od grdobine s orzom
2. Gregada od jadranske ribe
3. Bakalar bianco
4. Dimljeni morski rižot s karameliziranim sladoledom od kora sira
VRIJEME:
02.12.2020.
Srijeda od 9:00h
KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)
Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!
Gregada od jadranske ribe
Dimljeni morski rižot s karameliziranim sladoledom od kora sira
Bakalar bianco
Tripice od grdobine s orzom