Ne propustite priliku da 27.01.2021. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Ivana Pažanina s kojim nastavljamo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.
Chef Ivan Pažanin jedan je od najpopularnijih domaćih chefova, a široj javnosti je postao poznat kao član žirija zahvaljujući kulinarskom showu “Tri, dva, jedan – kuhaj!”. S 22 godine postao je Chef, a današnje iskustvo stekao je upravo radeći u brojnim restoranima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pažanin se odnedavno oprostio od splitskog restorana Štorija u kojem je bio glavni Chef više od dvije godine. Priznaje da mu mediteranska kuhinja predstavlja pravo nadahnuće, a prepoznatljiv način kuhanja razvio je spajajući španjolsku, talijansku i francusku kuhinju te gastronomiju Grčke, Turske i zapadne Afrike. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:
1. Domaći njoki s cappesantama i mesom dagnji
2. Crne fettuccine sa sipom
3. Jari grah s tiger kozicama
4. Crna riža s dimljenim plodovima mora
VRIJEME:
27.01.2021.
Srijeda od 9:00h
KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)
Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!
Crne fettuccine sa sipom
Domaći njoki s cappesantama i mesom dagnji
Crna riža s dimljenim plodovima mora
Jari grah s tiger kozicama