Ne propustite priliku da 16.12.2020. u srijedu okušate riblja jela vrhunskog Chefa Brace Sanjina s kojim nastavljamo event gostovanja hrvatskih chefova na našem Gastro odjelu na Poljudu. Gostujući Chefovi Imati će priliku osmisliti četiri riblja jela koja će vam biti dostupna uz promo cijenu.
Chef Braco Sanjin je majstor kuhar I. reda, nagrađivani sudionik kuharskih natjecanja u zemlji i inozemstvu, predsjednik stručnog žirija velikog broja gastro izložbi, jedan od utemeljitelja Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija, sudionik brojnih projekata vezanih uz promociju hrvatske gastronomije te jedan od predavača na Studiju gastronomije ASPIRA-e u Splitu. Osim kao „resident“ chef u restoranu Kadeni – Sanjin je često gostujući chef u vrhunskim restoranima u zemlji i inozemstvu. Ove srijede pripremiti će nam četiri riblja jela, ne propustite ih priliku probati:
1. Rižot s kozicama i selekcijom povrća
2. Pšenica s dimljenim dagnjama
3. Hobotnica s vrganjima i krompirom
4. Pljukanci s bakalarom i pestom od raščike
VRIJEME:
16.12.2020.
Srijeda od 9:00h
KAKO DO RIBLJIH JELA?
Posjetite nas na Gastro odjelu ribarnice na Poljudu (VIII Mediteranskih igara 9/1, Split)
Naručite putem WOLT Aplikacije (Restoran Gastro Ribarnica Brač)
Dobar tek žele vam Gastro ribarnice Brač!
Pšenica s dimljenim dagnjama
Rižot s kozicama i selekcijom povrća
Hobotnica s vrganjima i krompirom
Pljukanci s bakalarom i pestom od raščike