Gastro ribarnice Brač recepti
Topla salata od lignjuna i krumpira
01.
Krompir skuhati u kori te ga oguliti i isjeći na ploške.
Lignjune također očistiti, skuhati ih u vodi sa malo octa i isjeći ih na kolutiće.
02.
Zimsku salatu narezati na široke rezance, crveni radić isjeći malo finije nego salatu te također isjeckati mladu kapulicu, peršin i češnjak.
03.
Izmiješati sve sastojke i služiti toplo
Dobar tek!
4 osobe
30
Jednostavno
- Sastojci
- 1,20 kg krompira
- 1 kg lignjuna
- 1 vezica mlade kapulice
- 10 dag crnih i zelenih maslina
- 3 dag motar
- 3 dag kapara
- 10 dag crvenog radića
- 15 dag zimske salate
- 3 dag češnjaka
- 1 vezica perišina
- 1,5 dl maslonovog ulja
- Sol, papar,
- 0,3 dl vinske kvasine
- nutritivne vrijednosti
859,8 kcal
Kalorija
Kalorija
78,7 g
Ugljikohidrata
Ugljikohidrata
40,8 g
Masti
Masti
46 g
Proteina
Proteina
8,4 g
Prehranbena vlakna
Prehranbena vlakna
Nutritivne vrijednosti odnose se na jedno serviranje, odnosno jednu osobu
Proizvode možete pronaći u svim našim poslovnicama Gastro Ribarnice Brač
podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp