Gastro ribarnice Brač recepti

Topla salata od lignjuna i krumpira

Topla salata od lignjuna i krumpira

01.

Krompir skuhati u kori te ga oguliti i isjeći na ploške.

Lignjune također očistiti, skuhati ih u vodi sa malo octa i isjeći ih na kolutiće.

02.

Zimsku salatu narezati na široke rezance, crveni radić isjeći malo finije nego salatu te također isjeckati mladu kapulicu, peršin i češnjak.

03.

Izmiješati sve sastojke i služiti toplo

Dobar tek!

Topla salata od lignjuna i krumpira
4 osobe
30
Jednostavno
  • 1,20 kg krompira
  • 1 kg lignjuna
  • 1 vezica mlade kapulice
  • 10 dag crnih i zelenih maslina
  • 3 dag motar
  • 3 dag kapara
  • 10 dag crvenog radića
  • 15 dag zimske salate
  • 3 dag češnjaka
  • 1 vezica perišina
  • 1,5 dl maslonovog ulja
  • Sol, papar,
  • 0,3 dl vinske kvasine
859,8 kcal
Kalorija
78,7 g
Ugljikohidrata
40,8 g
Masti
46 g
Proteina
8,4 g
Prehranbena vlakna

Nutritivne vrijednosti odnose se na jedno serviranje, odnosno jednu osobu

Proizvode možete pronaći u svim našim poslovnicama Gastro Ribarnice Brač

podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
hr ribe logo large
logos eu

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.