Gastro ribarnice Brač recepti

Filet lubina u škartocu

Filet lubina u škartocu

01.

Aluminijsku foliju isjeći na pravokutnike veće od samih fileta. Složiti na sredinu jedan uz drugi, dva fileta tako da se malo preklapaju.

02.

Paprike i crveni luk isjeći na tanka rebarca, a mrkvu i tikvice gulilicom za krumpir na duže trake. Češnjak isjeći na listiće.
Povrće izmiješati sa soli, paprom i maslinovim uljem te ga rasporediti preko fileta.

Folijom zatvoriti filete sa svih strana tako da budu hermetički zatvoreni.

03.

Složiti ih u pleh i peći 20 minuta na 185°C.

Dobar tek!

Filet lubina u škartocu
4 osobe
-
Jednostavno
  •  80 dag fileta lubina
  • 20 dag tikvica
  • 20 dag mrkve
  • 20 dag svježe paprike
  •  20 dag crvenog luka
  •  5 dag poriluka
  •  3 dag češnjaka
  • 1,5 dl maslonovog ulja
  •  Sol, papar
684 kcal
Kalorija
17,4 g
Ugljikohidrata
27,4 g
Masti
39,5 g
Proteina
4,2 g
Prehranbena vlakna

Nutritivne vrijednosti odnose se na jedno serviranje, odnosno jednu osobu

Proizvode možete pronaći u svim našim poslovnicama Gastro Ribarnice Brač

podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
hr ribe logo large
logos eu

Izrada ove web stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Centaurus d.o.o.